HRVATSKA NA OKUPU

Vaterpolska reprezentacija kreće u novu sezonu FINA Svjetske lige

27.11.2013 u 12:25

Bionic
Reading

Hrvatska vaterpolska reprezentacija iz Zagreba kreće u nove sportske pobjede. Najtrofejnija hrvatska reprezentacija poziva ljubitelje vaterpola na utakmicu s Grcima

Nakon ljetnih uzbuđenja, zlata s Mediteranskih igara i bronce s FINA Svjetskog prvenstva, aktualni olimpijski pobjednici kreću u novu sezonu puni želje za novim pobjedama i medaljama. Prva utakmica skupine “B” europskih kvalifikacija za FINA Svjetsku ligu igra se u Zagrebu u utorak, 10 prosinca s početkom u 20.15 sati, kada Hrvatska dočekuje Grčku. S nama je u skupini još Mađarska, a samo pobjednik skupine prolazi u daljnji tijek natjecanja.

'Utakmica Svjetske lige, uz postizanje što boljeg rezultata i odlaska u završnicu u Dubai, poslužit će nam da isprobamo veći broj igrača i da kroz te utakmice stvorimo optimalnu sliku onoga što će nam trebati za Europsko prvenstvo koje se igra u srpnju u Budimpešti te FINA kup koji je u Kazahstanu u kolovozu!', izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Nakon dva mjeseca reprezentativne stanke, prvo okupljanje u Zagrebu igrači dočekuju s nestrpljenjem i velikom željom za novim pobjedama i vaterpolo uzbuđenjima.

Kapetan reprezentacije Josip Pavić koji se oporavlja od nedavne operacije poručuje:

'Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo prvu utakmicu nakon ove reprezentativne stanke. Veseli nas zanimanje javnosti i navijača za novim utakmicama. Pozivam sve da nam se pridruže u Zagrebu u borbi protiv Grčke. Nastup za domovinu poseban je osjećaj, jedinstvo iz bazena želimo prenijeti i na tribinu, a vjerujem da će Zagreb na najbolji mogući načjn pokazati kako se navija!'

Hrvatski vaterpolisti u akciji..