BOBIĆU ŠANSA

Vaterpolska kriza u Dubrovniku; Đuho smijenjen!

17.03.2014 u 13:29

Bionic
Reading

Miho Bobić novi je trener vaterpolske momčadi Jug Croatia osiguranja, a dosadašnji prvi trener Veselin Đuho prebačen je u omladinski pogon kluba. Tako je na očekivan način nakratko riješena vaterpolska kriza u Dubrovniku

Podsjetimo, u utakmici 7. kola LEN Lige prvaka španjolska Barceloneta je pobijedila u Dubrovniku momčad Jug Croatia osiguranja 9:8 i tako umnogome smanjila šanse dubrovačkoj momčadi za odlazak na Final 6 elitnog europskog natjecanja.

'Zbog niza loših rezultata, gdje je Jug u pojedinim trenucima igre izgledao nemoćno, a ususret završnici sezone, Uprava kluba donijela je odluku da se izvrše zamjene u stručnom vodstvu kluba iako ono nije isključivi krivac za ovakvo stanje', piše u priopćenju Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje nakon odluke o smjeni na klupi prve momčadi.

Tako će dojučerašnji Jugov trenerski dvojac prve momčadi, Veselin Đuho i Maro Balić, ubuduće raditi u omladinskom pogonu kluba

Podsjetimo, novi trener Jug CO Bobić je u vrijeme kada je prvu momčad vodio Elvis Fatović bio njegov pomoćnik. Dodajmo još kako je Bobić, koji je imao uspješnu igračku karijeru, nakon smjene Fatovića vrlo uspješno vodio mlađe uzraste kluba.