MAZOHIZAM NA LIGI PRVAKA

Vardy je jednostavno poludio i šakama izudarao samog sebe!

15.03.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Nogometaši Leicester Cityja napravili su u utorak sjajan posao protiv Seville. Pobjedom 2:0 nadoknadili su minus iz prve utakmice te ušli u četvrtfinale Lige prvaka

Nogometaši Leicestera tako su nastavili sjajnim igrama oduševljavati u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Istina, u prvenstvu im ove sezone baš i ne ide najbolje, ali zato u Ligi prvaka nadoknađuju sve.

>> Bajka Leicestera se nastavlja! 'Lisice' senzacionalno do četvrtfinala

Protiv Seville rijetko tko im je davao izgleda, ali Shakespeareovi igrači uspjeli su već u prvom dijelu stići do rezultata koji im jamči prolaz.

U drugom dijelu bili su jednako hrabri te preko Albrightona i povećati prednost. N, i u tim trenucima, kada su se mogli orijentirati na obranu i paziti da Sevilla ne zabije za eventualni produžetak, 'lisice' su razmišljale o novom pogotku.

  • +7
Uzvratna utakmica osmine finala - LP-a, Leicester - Sevilla Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Carl Recine

U samoj završnici stvorili su još tri vrlo izgledne prilike, a od kojih je Vardyjeva bila - nogometnim žargonom - stopostotna.

Ipak, Vardy nije uspio zabiti, ali bio je svjestan kakvu je prigodu propustio te da bi taj promašaj mogao biti i skup pa se sam odlučio kazniti. Kako? Udaranjem šakama po licu.

Na njegovu sreću, gosti iz Andaluzije ipak nisu zabili pa je veselje u Leicesteru potrajalo do dugo u noć.