UNIŠTIO VELIKU ZVIJEZDU

Van Gaal odlučio poniziti Falcaa do kraja: Odlazi!

19.03.2015 u 17:50

Bionic
Reading

Menadžer Manchester Uniteda Louis Van Gaal sprema se zamoliti svoju upravu da se riješe Radamela Falcaa koji je potpuno potonuo otkad ga Nizozemac trenira...

Slavni kolumbijski napadač doveden je kao velika zvijezda na posudbu iz Monaka prošlog ljeta, ali pod vodstvom Louisa Van Gaala pretvorio se u ispodprosječnog napadača koji je dosad zabio tek četiri pogotka. Ni sjena čovjeka koji je briljirao u dresu Porta, Atletica i kolumbijske reprezentacije.

Nešto ozbiljno ne štima u odnosu trenera i Falcaa, o čemu svjedoče i posljednje tri utakmice u kojima je Kolumbijac ukupno odigrao tek par minuta, a poslan je čak i među mladu momčad kako bi u dvoboju rezervi podigao formu.

Prema pisanju Manchester Evening Newsa, Van Gaal je odlučio potpuno otpisati čovjeka koji ima plaću ogromnih 280 tisuća funti tjedno. Sprema se upravi kluba objaviti kako mu Falcao uopće ne treba i zamoliti ih da ga vrate u Monako na kraju sezone.

Tako će neslavno završiti Radamelova epizoda u Manchesteru, tijekom koje je klub ostao bez ijednog trofeja, a pitanje je hoće li se plasirati u Ligu prvaka sljedeće sezone...