PORUKA ZA KRAJ

Vahina zadnja: Neću im ni zaboraviti ni oprostiti!

07.07.2014 u 14:59

Bionic
Reading

Vahid Halilhodžić s reprezentacijom je Alžira postigao povijesni uspjeh, ali tik nakon što mu je istekao ugovor, objasnio je što je bila jedina stvar koju će pamtiti po lošem iz cijele epizode Svjetskog prvenstva

Zbog nekih taktičkih i kadrovski poteza, Vaha je bio dobrano kritiziran od dobrog dijela alžirskih medija, koji su mu zamjerali pretjarane promjene koje je uvodi u početnoj postavi. Zbog toga je Vaha poručio te objasnio zašto nije niti odradio posljednju konferenciju za tisak:

'Jedini ružni dio cijele epozode, koji bi htio naglasiti je ponašanje određenih, iako srećom ne svih, pripadnika medija, koji su cijelo vrijeme stigmatizirali moj rad, ali jednako tako i moju obitelj. To nikada neću niti zaboraviti niti oprostiti!'

Na kraju, Halilhodžić je objasnio i što je presudilo kod njegove odluke odlaska u tursku, gdje će slijedeće sezone voditi Trabzonspor:

Ponosan sam na ono što sam postigao nakon što sam odradio ugovor s reprezentacijom Alžira. Nakon što sam živio tri godine u Alžiru, obiteljske obaveze i sportski izazov presudili su kod moje odluke da je vrijeme za odlazak.