OPREZNO U DINAMU

Vaha: Opuštanje protiv Intera bilo bi kobno

05.05.2011 u 14:49

Bionic
Reading

Dinamo će već u petak odraditi prvenstvenu zadaću protiv zaprešićkog Intera. U najavi ogleda trener Halilhodžić je naglasio da opuštanja neće biti jer to ne bi bilo dobro pred prvu utakmicu finala Kupa

Samo je komplimente na račun zaprešićkog Intera sipao trener Dinama Vahid Halilhodžić prije utakmice u Maksimiru (petak, 18 sati).

'Komšija' je iznenađenje prvenstva, ima dobrog trenera koji dobro radi, koji je složio dobru ekipu koja igra nogomet, ima momčadski duh, vidi se rad trenera i svako naše opuštanje može biti kobno. A negativan rezultat baš nam ne treba prije finala kupa', rekao je Halilhodžić, koji ni sam ne zna tko će igrati protiv Zaprešićana.

'Želim dati šansu svim igračima u ovih nekoliko utakmica, da vidimo tko treba ostati. Nitko neće dobiti deset prilika, nije Dinamo poligon za takva testiranja. No, neki će igrači otići, neki doći', načeo je Vaha temu o prelaznom roku.

'Nema tu još ništa, samo mediji barataju imenima, ali za to nema potvrde. Znate kakvo je financijsko stanje, svi bi doveli igrače besplatno, a to je nemoguće.'

Gledajući Inter, svidio mu se Aleksandar Trajkovski.

'Vrlo zanimljiv mladi igrači, no to sad ništa ne znači jer je pitanje je li sada igrač za Dinamo. Ali, jak je individualno, ima duel igru, zna zabiti i podvaliti loptu. Za takvog se igrača treba zanimati, ali i vidjeti treba li ga dovesti sada jer imamo sličnih igrača, a ne treba gomilati. U svakom slučaju, treba ga pratiti', kazao je trener Dinama.