TEŠKA UVREDA

Urugvajci ne mogu vjerovati što su im napravili na Copa Americi!

06.06.2016 u 19:48

Bionic
Reading

Nakon što je pušena čileanska himna umjesto urugvajske uoči utakmice s Meksikom na Copa Americi, Wilmar Valdez upozorava organizatore da se radilo o uvredljivoj pogreški i traži kaznu za odgovorne...

Bila je to večer u Phoenixu koji će Urugvajci htjeti što prije zaboraviti. Nogometna reprezentacija izgubila je 3:1 od Meksika, a dodatnu pljusku dobila je i od organizatora koji su pustili čileansku, umjesto urugvajske himne uoči početka susreta.

Ova pogreška očekivano je izazvala gnjev u Urugvaju koji neukim i šlampavim američkim organizatorima taj gaf neće samo tako oprostiti.

'Ovaj čin predstavlja uvredu Savezu, igračima i urugvajskom narodu, jer se radi o posebnom trenutku uoči početka utakmice,' izjavio je predsjednik Urugvajskog nogometnog saveza Wilmar Valdez koji zbog navednih razloga traži kaznu za odgovornu osobu, jer smatra da se ne radi tek o malom propustu.

Što se izgleda za prolazak dalje Urugvaja tiče, oni unatoč porazu itekako postoje, jer u isto skupini još su Jamajka i Venezuela.