ipak ostaje?

Uprava Intera poslala ozbiljno upozorenje Perišiću: Budi profesionalac...

30.01.2019 u 08:47

Bionic
Reading

Iako se mnogo piše posljednjih dana o želji Arsenala da dovede Ivana Perišića, sportski direktor Intera Piero Ausilio tvrdi da nisu stigle nikakve ponude, a našeg nogometaša upozorava da od njega očekuje profesionalni pristup na travnjaku ako ostane u klubu...

Hrvatski 29-godišnji reprezentativac čini se da je izgubio strpljenje u svlačionici Intera, čekajući na trofeje u prvenstvu u kojem Juventus dominira iz godine u godinu.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Perišić je poželio promijeniti sredinu već ove zime, a mnogo se piše na Otoku o interesu Arsenala, no iz Intera poručuju kako posao nije ni blizu realizacije, dan i pol prije kraja prijelaznog roka.

'Perišić je tražio da ga pustimo igrati u inozemstvu, ali nisu stigle nikakve ponude. Ako ostane, očekujem da se ponaša profesionalno kao što se dosad ponašao. Na nama je da mu pomognemo da se psihički i fizički rekuperira,' izjavio je sportski direktor Intera Piero Ausilio za dnevnik Corriere dello Sport.

Ausilio također naglašava kako je Cedris Soares doveden zbog stalnih ozljeda Šime Vrsaljka, a s njim je kupovanje ove zime zaključeno.

Hoće li pak biti prodaje ili Ivan Perišić ipak ostaje, saznat ćemo do 1. veljače. Ne bi bilo prvi put da se naš krilni napadač uzalud nada odlasku iz Milana...