NEMA LOVE

Upitan vaterpolski Euro u zagrebačkoj Areni

Perica Bukić, Ratko Rudić

Perica Bukić, Ratko Rudić

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Goršić / CROPIX

Hrvatska je majstor za organizaciju raznih sportskih događanja. Od stranih sportaša i čelnika uvijek su pljuštale pohvale, ali dosta toga se radi u posljednji čas. Sada i Hrvatski vaterpolski savez kasni s plaćanjem kotizacije LEN-u, pa je u pitanje došlo i Europsko prvenstvo

U LEN-u su iščekivali uplatu kotizacije HVS-a od 800.000 eura. Novac je trebao biti uplaćen do ponedjeljka, ali to se nije dogodilo. Ovaj vikend će zasjedati vodstvo LEN-a i postoji mogućnost da se oduzme domaćinstvo Zagrebu i dodijeli Manchesteru.

'To bi zaista bila ekstremno loša odluka za Hrvatski vaterpolski savez. Istina je da, nažalost, nismo uspjeli isposlovati obveze plaćanja prema LEN-u. Ali ne vidim da bi se išlo toliko daleko. Točno, polovicom veljače smo primili vrlo oštro pismo LEN-a u kojem nas izvješćuju da će, ne ispunimo li obveze do subote, 27. oćujka, jedna od tema sastanka Ureda LEN-a biti i moguće oduzimanje domaćinstva', izjavio je Perica Bukić.

Ukoliko se do petka ne uplati novac, na sastanku Ureda LEN-a bit će predočeno jamčevno pismo Vlade RH, Grada Zagreba i HOO-a da će obveze biti ispoštovane.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi