sPasile ga kolege

Uoči utakmice protiv Lokomotive, ekonom Rijeke doživio srčani udar; na stadionu ga oživljavali klupski fizioterapueti

18.04.2021 u 18:32

Bionic
Reading

Rijeka je u subotu rutinski odradila posao te svladala Lokomotivu 3:0, no drama se događala prije utakmice.

Rijekinom klupskom ekonomu, 44-godišnjem Denisu Miškulinu naglo je pozlilo dok je s ostalim članovima kluba igrao hakl uoči utakmice. Pretrpio je srčani udar, srušio se, a prvo su mu u pomoć priskočili fizioterapeuti i članovi stručnog stožera te ga spasili.

Potom je prebačen u KBC, a dr. Dangubić otkrio je za 24 sata kako se Miškulin trenutačno nalazi na koronarnom odjelu te će se u ponedjeljak odlučiti hoće li on biti podvrgnut operativnom zahvatu:

'Uoči Rijekine utakmice na Rujevici se odigrala jedna važna, životna utakmica u kojoj je Miškulin doživio srčani zastoj i prava je sreća da se to dogodilo u prisustvu naših fizioterapeuta i nekih članova stručnog stožera koji su vrlo spretno i promptno reagirali na licu mjesta i započeli odmah s mjerama reanimacije. Uspjelo se uz pomoć onih osnovnih metoda oživljavanja, masažom srca i umjetnom ventilacijom vratiti ga u život, ali naravno, u svemu tome je vrlo važna stvar da su na dispoziciji imali naš klupski automatski vanjski defibrilator', rekao je dr. Dangubić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

  • +37
Rijeka - Lokomotiva 3:0 Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX