JAVNOST NEZADOVOLJNA

Uoči Hrvatske Fatih Terim se opet mora pravdati Turcima!

01.09.2016 u 09:10

Bionic
Reading

Nakon što je Turska u generalnoj probi za utakmicu na Maksimiru odigrala bez pogodaka kod kuće protiv Rusije, Fatih Terim opet se našao pod kritikama zbog igre svoje ekipe, no vjeruje da će biti bolje protiv naše reprezentacije...

Pritisak na Fatiha Terima u Turskoj je sve veći. Malotko razumije zašto za utakmicu protiv Hrvatske nije pozvao najboljeg igrača Ardu Turana koji igra sve bolje i bolje u dresu Barcelone.

Turski izbornik riješio se još nekoliko iskusnih igrača poput Buraka Yilmaza i s pomlađenom reprezentacijom ove je srijede imao protiv Rusije generalnu probu za Hrvatsku, no dvoboj je završio bez pogodaka zbog čega se opet morao pravdati.

'Vratit ćemo se pobjedničkim navikama, nemojte u to sumnjati. Ne zaboravite da smo od zadnje 22 utakmice u njih 77% izbjegli poraz. To je nešto što zaboravljamo s vremena na vrijeme. S obzirom na okolnosti i to što ekipa nije imala puno vremena za pripreme za utakmcu, nije bilo loše,' izjavio je Fatih Terim za tursku televiziju nakon susreta.

No, zatim se kontroverzni trener nije pojavio na press konferenciji što je dodatno razbijesnilo medije. U svakom slučaju, ako izgubi na Maksimiru u ponedjeljak, broj njegovih pobornika još će se smanjiti...