KRENUO VELIKI LOV

United Realu poslao najvišu ponudu u povijesti nogometa!

24.12.2014 u 07:02

Bionic
Reading

Nevjerojatne svote vrte se oko transfera najboljih nogoetaša svijeta, a uskoro bi vječna lista mogla biti bitno izmijenjena

Prema navodima španjolske radio stanice COPE u madridski Real je došla ponuda Manchester Uniteda u kojoj im se nudi odšteta od 150 milijuna Eura za usluge Garetha Balea. Interes s Old Trafforda nije novost, ali ponuda jest i dugovima pritisnuti Real mogao bi barem razmotriti ovu svotu koja bi bila daleko najveći nogometni transfer u povijesti. Isti izvor i navodi kako će Real pustiti Balea samo ako ovaj sam kaže kako želi otići.

Bale je za stotinjak milijuna eura prije godinu i pol dana došao iz Tottenhama, te se nametnuo kao jedan od ključnih igrača u šampionskom stroju Carla Ancelottija. Prodaja natrag u Englesku moćnom Realu odnijela bi jednog od ključnih figura na terenu, no i ponudila mu dovoljno sredstava za adekvatne zamjene među kojima se prvenstveno spominje duo iz Premiershipa Eden Hazard i Raheem Sterling.

Bale bi se pak priključio Angelu di Mariji koji je istom stazom krenuo ljetos, i pod vodstvom svog slavnog sunarodnjaka (pomoćnik glavnom treneru Van Gaalu) Ryana Giggsa pokrenuo novi veliki val optimizma na Old Traffordu.