majstorija lukakua

United bolji od Reala, ulaganje od 85 milijuna eura počelo se isplaćivati

18.07.2017 u 10:41

Bionic
Reading

Romelu Lukaku ovog je ljeta iz Evertona za 85 milijuna eura stigao u redove Manchester Uniteda, a sada je protiv Reala zabio svoj prvijenac za 'crvene vragove' koji su na sjevernoameričkoj turneji

Manchester United upisao je i drugu pobjedu na turneji po SAD-u. Nakon što su izabranici Josea Mourinha svladali Los Angeles Galaxy 5:2, na red je stigao i Real. 'Crveni vragovi' pobijedili su Real Salt Lake 2:1, a utakmicu je obilježio Romelu Lukaku.

Belgijski napadač najskuplje je Unitedovo pojačanje ovog ljeta (barem za sada!), Mourinho je Evertonu za njega platio čak 85 milijuna eura odštete, a ovaj mu je u drugoj utakmici za novu momčad uzvratio prvijencem.

Istina, Real je poveo u 23. minuti golom Luisa Silve, a United je samo šest minuta kasnije preko Mkhitaryana izjednačio. Armenac je u 38. minuti bio pokretač akcije iz koje je Lukaku zabio pobjednički gol. Sjajno je proigrao tamnoputog belgijskog napadača koji je izvrsnom fintom iz igre izbacio dvojicu domaćih braniča i golmana te lako zabio svoj prvi gol u dresu Manchester Uniteda.