OPASNOST S KLUPE

Umjesto zvižduka, ovacije: Treba li se Mandžo zabrinuti?

28.09.2014 u 10:56

Bionic
Reading

Raul Jimenez ušao je protiv Seville kao zamjena za Marija Mandžukića i postigao svoj prvi pogodak u dresu Atletica. Zvižduke koje je dobio protiv Celte sada su zamijenile ovacije...

Meksički napadač došao je kao konkurencija našem Mandži ovog ljeta, no na otvaranju sezone pao je u drugi plan zahvaljujući hrvatskom igraču. Čak ni slomljeni nos Mandžukića nije mu pomogao da se ugura u prvu momčad, a loši trenuci kulminirali su glasnim zvižducima Vicente Calderona dok je ulazio u igru protiv Celte, jer je publika bila sigurna da neće biti bolji na terenu od Griezmanna.

Ipak, tjedan dana kasnije ponovo je ušao u igru, ovaj put kao zamjena za Mandžukića, bez zvižduka. Minutažu je bolje iskoristio i svojim prvim golom glavom nakon prekida zaokružio je pobjedu 4:0 Atletica protiv iznimno neugodne Seville.

'Sretan sam što sam dobio priliku i što sam mogao zabiti na ovaj način. Idem korak po korak, nastavit ću surađivati s ekipom koja me tretira kao da sam već dugo dio nje,' izjavio je sretni strijelac nakon susreta.