KATALONCI SVE NERVOZNIJI

Umjesto u Manchester Perišić bi mogao preseliti u Barcelonu?

11.08.2017 u 18:50

Bionic
Reading

Nakon što je postalo jasno da su zapeli pregovori između Intera i Manchester Uniteda oko Ivana Perišića, u talijanskim medijima pojavila se glasina da se u borbu za hrvatskog reprezentativca polako uključuje Barcelona...

Naš 28-godišnji krilni napadač silno je htio ovog ljeta karijeru nastaviti u Premiershipu, ali od toga čini se da neće biti ništa. Negdje je zapelo u pregovorima između Manchester Uniteda i Intera, vjerojatno oko visine odštete pa je i Jose Mourinho nedavno priznao da su izgledi za dolazak Perišića u njegovu svlačionicu mali.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

No, u Italiji se ovog petka rasplamsala glasina da se Barcelona uključila u borbu za Ivana. Sport Italia tvrdi da su predstavnici katalonskog kluba stupili u kontakt s agentom hrvatskog reprezentativca, a razlog je nervoza u Kataloniji nakon što je Neymar napustio klub.

Naime, Barca pokušava u svoje redove dovesti uz više od stotinu milijuna eura odštete Coutinha iz Liverpoola i Dembelea iz Borussije, ali nailazi na žestoki otpor njihovih aktualnih klubova.

S druge strane, Perišića može dovesti za 'samo' 60 milijuna eura, što je na trenutnom tržištu prilično jeftino, posebno ako uzmemo u obzir da je PSG uplatio 222 milijuna za Neymara.

O odlasku Ivana u Kataloniju već se pričalo prošle zime, no zatim se aktualizirao Manchester United kao glavni pretendent. Sada se Barca ponovo nameće kao idealna opcija za Perišića, ali i tu postoji jedan problem: trener Intera Luciano Spalletti ne želi ni čuti za njegov odlazak, posebno sada kad prijelazni rok ulazi u svoju završnicu i jako je teško naći adekvatnu zamjenu...