SVI U F3K

Umjesto 'Kornera', u Londonu 'Hrvatska kuća'

08.09.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Prekrasan pogled na prepuni Wembley, ali i osam tisuća raspjevanih hrvatskih navijača, koji su slavili pobjedu nad Englezima 3:2, s pravom bude ponos na te dane 2007. Dvije godine kasnije, svi se nadamo istom scenariju

A da bi se stvari odvijale po nama željenom scenariju, pobrinula se ti CSYPN, Mreža hrvatskih studenata i mladih profesionalaca (Croatian Students and Young Professionals Network), koja će i ovaj put organizirati Hrvatsku kuću. Jasno, prethodna uspješna organizacija te još ljepši rezultat, potaknuli su članove CSYPN-a da povodom utakmice Engleska - Hrvatska i dolaska možda i desetak tisuća hrvatskih navijača u London, imaju poznato okupljalište i sigurno 'utočište'.

Okupljanje hrvatskih navijača organizirati će se u tipičnom engleskom pubu Famous Three Kings (skraćeni naziv F3K), koji je i inače neformalno mjesto okupljanja Hrvata i članova udruge CSYPN tijekom odigravanja utakmica hrvatskih nacionalnih reprezentacija i klubova.

Adresa gdje se nalazi F3K je 171 -173 Nort End Road, London W149NL. Druženja za hrvatske navijače, uz organizaciju info pulta članova CSYPN-a, bit će organizirana u utorak i srijedu, a dio ih se, koji su se odlučili u Londonu provesti koji dan dulje, okupio već u ponedjeljak. 

Okupljanja se planiraju svaki dan s okvirnim početkom od 19 sati po engleskom vremenu do kraja radnog vremena.

Naravno, u F3K će svi oni koji nemaju kartu za Wembley u srijedu utakmicu moći gledati na velikom ekranu. Najbliža podzemna stanica je West Kensington.