osvojite vrijedne nagrade

Uključite se u rođendansko slavlje Kladionice Hrvatske Lutrije!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

2004. godine Kladionica Hrvatske Lutrije otvorila je vrata sportskog klađenja. Od tada se sportski uspjesi, osim na sportskim terenima i malim ekranima, prate i u Kladionici HL

U 15 godina Kladionice igračima je isplaćeno gotovo 5.000.000.000,00 kn. Najveći dobitak ostvaren je 2016. godine u iznosu od približno 1.000.000,00 kn, točnije 999.884,19 kn. Značajna sredstva dobivena od Kladionice izdvajaju se kroz državni proračun za promidžbu kulture, humanitarna događanja, sport i sportska događanja.

Rođendansko slavlje Kladionice započelo je velikom nagradnom igrom '35 dana do apartmana' koja traje do 2. lipnja. Pripremili smo i bogate nagrade za najsretnije igrače: apartman u Poreču, putovanje po želji u iznosu od 22.000 kuna te vrijedne Samsung uređaje. Budite jedan od 1.050 sretnika koji ulaze u bubanj za završno izvlačenje, a listić sportskog klađenja u iznosu od 15 kuna ili više odigrajte na lutrija.hr, na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije ili HL Box terminalu. Ako ste ljubitelj društvenih mreža, svakako ne propustite pratiti Facebook profil Kladionice gdje vas očekuju zanimljivi nagradni natječaji kroz koje možete osvojiti bonus za igru. Kladionica HL priprema još brojna originalna sportsko-zabavna iznenađenja kojima će u idućim mjesecima, sigurno razveseliti svoje igrače.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!