UPOZORENJE NA ULAZU

UEFA pomaže HNS-u: Zabrana ustaškim obilježjima!

Bionic
Reading

Već se nekoliko dana po Hrvatskoj ali i Francuskoj priča kako će dio navijača pokušati prekinuti utakmicu između Hrvatske i Češke

Nakon gostovanja jednog od čelnika udruge navijača Uvijek vjerni, Krunoslava Grlevića u HTV-ovoj emsiji Otvoreno i izjavi kako ima informacije da dio ekstremnih navijača želi prekinuti utakmicu izmđeu Hrvatske i Češke, a koja se igra na stadionu St. Etiennea, i UEFA je pokušala prevenirati nemile situacije.

#‎navijajmokao1

Pošaljite Vatrenima putem Facebooka, Twittera ili Instagrama fotku svoje amajlije – predmeta za sreću i zaželite im uspjeh na EURU 2016. Označite objavu s #navijajmokao1 i osvojite Samsung Galaxy J3 i druge nagrade! Više na http://bit.ly/Navijajmokao1

Doduše, ona je tek poduzela korake da se na stadion ne unesu transparenti s neprimjerenim sadržajem, odnosno simblima 'ustaštva', a koje se često pojavljuje na utamicama reprezentacije.

S toga je na ulasku u stadion, na svim vidljivim mjestima postavila letke na kojima su zastave i simboli kojima nije mjesto na stadionu i koje će organizatori uzimati navijačima.

No, ono što se može primjetiti uoči utakmice jest da većinu navijača čine hrvatski 'gastarbajteri', iz Njemačke, Aiustije, pa čak i kandaskog Vancouvera, kojima takva obilježja nisu strana.

Pitanje je kako će, ako se uopće i pokuša inositi nedozvoljene baklje, njih otkriti ili kako će reagirati ako će se s tribina vikati 'Za dom - spremni'.