BEZ MILOSTI

UEFA drastično kaznila nervoznog Lovrena

04.10.2016 u 11:26

Bionic
Reading

UEFA nije imala milosti prema Davoru Lovrenu te je isključen u prvom kolu juniorske Lige prvaka u Lyonu koju je francuska momčad dobila 2:0

Mladi hrvatski nogometaš dobio je u završnici utakmice prvo žuti, a poslije toga izravni crveni karton. U oba slučaja ružne prekršaje napravio je posve nepotrebno, doslovce ganjajući suparnike, kao da je želio ranije pod tuš.

Disciplinska komisija UEFA-e je sada donijela odluku o kazni, a ona je drastična. Mlađi brat našeg A reprezentativca Dejana kažnjen je s pet utakmica suspenzije. Znači, za njega je natjecanje po skupinama završeno jer su Dinamu ostala četiri kola. Lovren može zaigrati samo ako 'modri' prođu u nokaut fazu.

Podsjećamo, nepotreban crveni karton odmah poslije utakmice osudio je i Dinamov trener Mario Cvitanović:

'Mi smo Dinamo i to ne smijemo dopustiti i tako izgledati na travnjaku. Produkt svega jest i crveni karton na kraju. Nepromišljen, napravljen bez razmišljanja. To se ne smije događati! Igrač koji nosi Dinamov dres ne bi smio razmišljati na takav način i tako se ponašati.'

Tako je razmišljala i UEFA pa će Dinamo u borbi za prolaz skupine biti oslabljen igrajući bez talentiranog Davora Lovrena.