NAKON UTAKMICE

U sukobu je sudjelovao i Modrić!? Oglasio se Ancelotti: Jedva smo ga kontrolirali

25.10.2023 u 08:37

Bionic
Reading

Nogometaši madridskog Reala ostvarili su u trećem nastupu i treću pobjedu u Ligi prvaka, u gostima su u okviru skupine C svladali portugalsku Bragu 2-1, a na kraju utakmica dogodila se gužva u kojoj je spominjao i Luka Modrić

Podsjećamo, nakon brazilske kombinacije Real je poveo već u 16. minuti. Vinicius Junior je asistirao, a strijelac je bio Rodrygo. Domaći sastav nije bio posebno impresioniran uglednim suparnikom te je igrao hrabro i napadački. Nizale su se šanse na obje strane, no u takvom ritmu opet se zatresla domaća mreža. U 61. minuti opet je asistent bio Vinicius, a strijelac za 2-0 odlični Jude Bellingham. Upornost i razigranost Brage se isplatila u 63. minuti kada je Alvaro Djalo smanjio na 1-2. Nakon toga se Real povukao i domaćin je svim silama pokušao doći do izjednačenja, ali nije uspio.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić našao se u udarnoj momčadi Reala, kako je i najavljeno te je odigrao cijelu utakmicu, a poslije nje se i on našao u gužvi.

  • +11
Braga - Real Madrid 1:2 (3. kolo Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL RIOPA / AFP / Profimedia

U prvi trenutak izgledalo je da je Rudiger uskočio u pomoć Modriću koji je navodno bio okružen od strane igrača Brage, no izgleda da je pozadina priče malo drugačija i da je sam Nijemac bio u u sukobu s pomoćnim trenerom portugalskog sastava. Nacho, Ferland Mendy i Vinicius Júnior smirivali su ga, a tu se našao i Modrić.

'Zaista ne znam, mislim da je netko gurnuo Modrića, pa se naljutio', rekao je Ancelotti, ali je kasnije na presici dao drugačije objašnjenje:

'Mislim da se sukobio s pomoćnim trenerom Brage. Imali smo problema kontrolirati ga, ali smirio se u svlačionici.

Oglasio se i njemački nogometaš preko mreže X: 'Sve je u redu, smiren sam. Definitivno me nije rasistički uvrijedio, bilo je samo nekih nesuglasica nakon što su nam se ukrstili putevi na kraju utakmice.'