STIL PROSINEČKOG

U sjeni Dinama, dva nesvakidašnja gola u Ligi prvaka!

17.09.2015 u 10:49

Bionic
Reading

Hrvatski ljubitelji nogometa ovog jutra možda pričaju samo o velikom uspjehu Dinama, no u Ligi prvaka viđeni su još neki zanimljivi susreti na kojima su pala dva neobična pogotka...

'Modri' su u hrvatskoj javnosti potpuno zasjenili ostatak nogometnih događanja u Europi u srijedu navečer. Velika pobjeda 2:1 protiv Arsenala najveći je uspjeh hrvatskog klupskog nogometa u posljednja dva desetljeća i zasluženo se nalazi u središtu pozornosti naših ljubitelja nogometa.

No, u Europi je bilo još zanimljivih utakmica. Barcelona je s Ivanom Rakitićem od prve minute gostovala u Rimu i vodila golom Suareza, no onda se ukazao Alessandro Florenzi koji je s 55 metara lobom matirao Ter Stegena, za konačnih 1:1.

Zanimljivo, to je već drugi gol ove sezone koji je njemački golman primio s pola igrališta, nakon što je doživio sličnu blamažu i protiv Athletica u španjolskom Superkupu.


Jednako neobičan pogodak viđen je i u Grčkoj, u Dinamovoj skupini. Naime, Thomas Müller pogodio je s desne strane u rašlje u 52. minuti, u stilu Roberta Prosinečkog protiv Jamajke na SP-u 1998. godine.

Je li njemački napadač gađao rašlje ili je lopta slučajno završila u mreži?

'Moram priznati da sam imao sreće, lopta mi je malo prešla preko noge, no to je bilo jako važno za nas,' otkrio je Müller nakon susreta.