PROBLEMI ZA ZIDANEA

U Realu zabrinuti zbog Modrića: Teško do osvete bez Luke!

01.02.2017 u 15:45

Bionic
Reading

Real Madrid pokušat će se ove nedjelje osvetiti Celti za ispadanje u četvrtfinalu Kupa kralja, no Luka Modrić kojeg fizioterapeuti pokušavaju pripremiti za taj dvoboj čini se da ipak neće biti spreman...

'Kraljevski klub' neće po dobrome pamtiti svoj posljednji dolazak na Estadio de Balaidos, jer je tijekom prošlog tjedna tamo ispao od Celte u četvrtfinalu Kupu kralja, odigravši u gostima 2:2 nakon poraza na Bernabeuu 1:2.

Real će već ove nedjelje imati priliku za osvetu, no Zinedine Zidane ima problema. Toni Kroos neće nastupiti zbog suspenzije, a madridski klub čini se da neće moći računati niti na Luku Modrića, iako je najavljeno da ga fizioterapeuti pokušavaji osposobiti za ovu utakmicu nakon zadobivene ozljede bedrenog mišića.

Dnevnik As naglašava da samo tri dana prije dvoboja u Vigu Modrić na treningu i dalje trenira samostalno, bez dodira s loptom pa je teško vjerovati da će biti spreman do nedjelje.

To znači da će velika odgovornost biti na Mateu Kovačiću koji je zabio pogodak i asistirao u pobjedi protiv Sociedada prošle nedjelje i nema sumnje da će i protiv Celte početi u udarnoj postavi Reala...