vruća tema

U Realu je takva politika od 'davnina', mnogima ide na živce, ali ne i Luki Modriću; evo što je rekao trener madridskog kluba...

01.01.2022 u 22:04

Bionic
Reading

Budućnost Luke Modrića neizostavna je tema kod svih onih kojima je u srcu Real Madrid, a o njoj je govorio trener 'Kraljevskog kluba' Carlo Ancelotti

Puno toga se zadnjih mjeseci pisalo o hrvatskom kapetanu. Svi koji imalo prate nogomet znaju da našem veznjaku u ljeto ove godine ističe ugovor, kao i da Modrić želi nastaviti igrati, jer ga u zimskim mjesecima očekuje svjetsko prvenstvo u Kataru s hrvatskom reprezentacijom.

Politika Reala je poznata od 'davnina'. Igrači u veteranskim godinama nikada ne dobivaju više od jedne godine ugovora. I kod toga u klubu kalkuliraju, čekaju do zadnjih trenutaka kako bi produljili suradnju. Igračima i navijačima to ide na živce, ali ne i Modriću koji je strpljiv. Nebrojeno puta je ponovio da mu je cilj završiti karijeru u 'Kraljevskom klubu' te i sada očekuje da se ljubav nastavi.

  • +15
Real Madrid - Atletico Madrid (17. kolo La Lige) Izvor: EPA / Autor: Ballesteros

Ako je suditi po prikazanome tu nema nikakve dvojbe. I od sljedeće sezone Modrić će biti Realov, a tako nešto je potvrdio i trener madridskog velikana Carlo Ancelotti. Talijanski stručnjak je na zadnjoj konferenciji za medije govorio o statusu hrvatskog veznjaka.

'Ne mislim da će samo Modrić produžiti ugovor. Očekujem da će svi igrači kojima ugovor istječe porazgovarati s klubom i donijeti najbolju odluku za sve, rekao je Ancelotti.

Prokomentirao je i potencijalni dolazak PSG-ove napadačke zvijezde.

'Mbappé? Iskreno, ne znam. Prerano je da razmišljamo o ljetnom prijelaznom roku.'