povratak u italiju

U Milanu traže čovjeka koji će prekinuti dominaciju Juventusa. I našli su ga

28.01.2019 u 21:21

Bionic
Reading

U milanskom Interu očito su shvatili da ni ove sezone neće moći do naslova, pokraj zahuktalog i dovoljno motiviranog Juvenutsa, pa čelnici kluba već razmišljaju o novoj sezoni

A razmišljajući o novoj sezoni, očito su se odlučili na drastične rezove. Prije svih na trenerskoj klupi, jer Luciano Spalletti očito ne može ispuniti ambicije 'crno-plavih'.

Talijanski Calciomercato piše da će Antonio Conte biti Spallettijev nasljednik.a pregovori su navodno već u poodmakloj fazi, a bivši trener Juventusa na klupu bi trebao sjesti čim mu istekne ugovor s Chelseajem.

Ključnu ulogu u pregovorima ima novi sportski direktor Intera Beppe Marotta, s kojim je Conte izuzetno uspješno surađivao u Juventusu.

Upravo je Conte i započeo Juventusovu dominaciju u Seriji A 2012. godine, a danas je Stara dama na korak od osmog uzatsopnog naslova prvaka.

Interova želja je da prekine tu dominaciju Juventusa, a ako netko zna kako se to može onda je to defintivno Antonio Conte.

Antonio Conte, osim što je bio trener Juventusa, u dresu tog kluba igrao je punih 13 godina i itekako dobro pozna menatlitet 'Stare dame'. Tijekom bogate trenerske karijere vodio ke Arezzo, Bari, Atalantu, Sienu, Juventus i Chelsea, dok je dvije godine proveo radeći kao izbornik Italije.