zakompliciralo se

U Madridu zabrinuti za Kovačića: Sada će mu u Realu biti puno teže!

21.07.2017 u 11:47

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Marca naglašava da posljednje kupovine Real Madrida kompliciraju situaciju za Matea Kovačića koji strpljivo čeka svoju priliku kod Zinedinea Zidanea...

Naš 23-godišnji veznjak prošle je sezone tijekom jeseni odigrao solidan broj utakmica u udarnoj momčadi Reala, no vratio se na klupu nakon što su se od ozljeda oporavili Casemiro i Modrić.

  • +16
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Tomasz Jastrzebowski

Kovačić je osvojio već dvije Lige prvaka, ali u finalima nije odigrao niti minute, no u Španjolskoj su vjerovali da njegove vrijeme dolazi ove sezone, jer Modrić polako stari, a ni Casemiro ne bi trebao biti nedodirljiv.

Ipak, Real je prošlog tjedna kupio Danija Ceballosa iz Betisa, a u svlačionicu je stigao i mladi Marcos Llorente koji je prošle sezone bio na posudbi u Alavesu. Kad se tome pridodaju Isco, Kroos, Modrić i Casemiro, španjolski dnevnik Marca zaključuje da se Mateo kod Zidanea opet neće naigrati.

'Hrvat se uoči svoje treće sezone u Realu suočava s kompliciranom situacijom, kad je u pitanju minutaža na terenu. Ceballos će pod upitnik staviti njegovu ulogu nasljednika Modrića, a Llorente zatvoriti vrata mjesta zamjenika Casemira,' predviđa ugledni sportski list, no također i dodaje:

'U normalnim uvjetima Kovačićeva budućnost došla bi u pitanje, ali to je daleko od realnosti jer Zidane računa na sve svoje veznjake. Trener slijepo vjeruje u Mateov potencijal i uvjeren je da može puno toga dati tijekom sezone. Iako je moguće da ode ovog ljeta ako stigne dobra ponuda, Zinedine ima jasnu želju da se u veznu liniju ne dira, jer ih želi sve zadržati.'