ni sami ne znaju što žele

U Hajduku ignorirali reprezentaciju, ali Dalićev poziv svojem igraču nisu skrivali

11.10.2019 u 12:45

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija sigurnim koracima ide prema osiguranju plasmana na europsko prvenstvo sljedeće godine. U četvrtak su Dalićevi nogometaši na prepunom Poljudu pobijedili Mađarsku 3:0, a prvi priliku za potvrdu plasmana na Euro imaju već ove nedjelje u Cardiffu protiv Walesa

Dalićevi izabranici od ovog ponedjeljka borave u Dalmaciji, gdje su se pripremali za ogled s Mađarima, a prema Cardiffu odletjet će u subotu.

Zanimljivo, iako se dvoboj igrao na Hajdukovom stadionu, iz splitskog kluba nisu željeli sudjelovati u organizaciji utakmice, a čak su se i tijekom tjedna povukli na Brač, kako bi imali svoj mir ali i izbjegli mogući susret s igračima koje pod svojom 'kapom' vodi HNS.

Jer zna se da na relaciji Hajduk - HNS već godinama ne 'cvatu ruže'.

Bilo je pokušaja približavanja, čak su iz HNS-a i nekim Hajdukovim prohtjevima udovoljili, ali i dalje postoje nesuglasice. I zato se od Hajdukovih čelnika na dvoboju u četvrtak nije pojavio nitko.

Međutim, kako je izbornik Dalić za ovaj ogled u Cardiffu zbog žutih kartona ostao bez Marcela Brozovića, s pretpoziva je aktiviran Filip Bradarić, što je, naravno, s velikom pozornošću popračeno na Hajdukovim stranicama.

  • +37
Hrvatska - Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL