IMAT ĆE TEŽAK POSAO

U Gorici predstavili i peto pojačanje; veći dio karijere proveo je u Osijeku, a zadnje dvije sezone igrao je u zapadnom dijelu Zagreba

23.12.2022 u 19:48

Bionic
Reading

Robert Ćosić novi je igrač Gorice. U klub je stigao kao slobodan igrač nakon dvije sezone provedene u Rudešu, u kojem je nosio i kapetansku traku, a ugovor s Goricom potpisao je do 2025. godine.

'Uzbuđen sam i jedva čekam priključiti se ekipi, upoznati sve i krenuti s radom', rekao je 25-godišnji nogometaš koji igra na poziciji centralnog braniča.

Najveći dio svoje karijere proveo je u Osijeku, gdje je prošao mlađe selekcije, a minutažu u HNL-u pokušat će izboriti u Gorici.

'Želim se što prije prilagoditi tempu rada i nadam se, naravno, da ću odigrati što više utakmica. Sada će trebati neko vrijeme da ulovim ritam jer su pripreme u tijeku, ali vjerujem u sebe i u to koliko mogu', zaključio je Ćosić.

Podsjetimo, Gorica na čelu sa sportskim direktorom Marijom Brkljačom, do Ćosićevog dolaska, već je osigurala četvoricu novih igrača; a to su Filip Mrzljak, branič Slavko Bralić i dvojica napadača Kristian Fućak i Vinko Petković, koji su stigli na posudbu iz NK Osijeka.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore