HT Prva liga - 6. kolo

U dvodnevnoj utakmici Intera i Lokomotive, pobjedu odnijeli gosti iako su zabili manje golova

25.08.2019 u 17:11

Bionic
Reading

Nakon subotnjeg prekida zbog grmljavinskog nevremena, potom i požara, nogometaši Intera i Lokomotive svoj su dvoboj 6. kola HT Prve lige nastavili ove nedjelje. I u tih 52 minute, bolje su se snašli gosti s Kajzerice koji su slavili 2:1

Dvoboj koji je počeo u subotu u 21 sat, ali je prekinut u 38. minuti uslijed udara groma i nestanka struje, a potom i zbog manjeg požara, nastavljen je u nedjelju od 16 sati. Taj prvi dio, subotnji, završen je 0:0, a onda je početak nedjeljnog nastavka puno više sreće donio momčadi s Kajzerice.

  • +8
Hrvatski telekom Prva liga, 6. kolo, NK Inter Zaprešić - NK Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

U tih sedam minuta, koliko se igralo do isteka 45. minute, Lirim Kastrati sjajno je iskoristio Datkovićevo proigravanje i pogodio je za 0:1.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Drugo poluvrijeme gosti su otvorili s dvije prilike, ali je prvo udarac Markovića s 20-tak metara završio na vratnici, a potom je Kolingerov pokušaj zaustavio Frelih.

Domaćini su dali 'gas' i u nastavku su u 68. preko Mamuta uspjeli izjednačiti, nakon što je prvi udarac odbio vratar Grbić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Ipak, radost domaćih trajala je tek tri minute jer u 71. minuti loptu je u svoju mrežu, nakon udarca Kastratije, spremio Nikola Soldo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo