POKAZAO ŠTO ZNA

U Barci oduševljeni: Vratio nam se pravi Rakitić!

18.01.2015 u 23:05

Bionic
Reading

Ivan Rakitić bio je jedan od najboljih nogometaša na terenu u pobjedi Barcelone kod Deportiva, a dnevnik Sport iznimno ga je nahvalio te navija da ostane u prvoj momčadi Luisa Enriquea...

Hrvatski veznjak imao je dvije krasne asistencije koje je Messi s lakoćom pretvorio u pogotke, u trijumfu 4:0 na Riazoru koji je momčad vratio na samo bod zaostatka za vodećim Realom.

Nakon borbe za mjesto u prvoj ekipi posljednjih tjedana, Rakitić je u nedjelju bio među najboljima na terenu i od španjolskog dnevnika Sport, bliskog Barceloni dobio je pregršt pohvala.

'Rakitić se vratio i zaslužio mjesto u prvoj momčadi, zajedno s Busquetsom i Iniestom. Ekipi kojoj je potreban igrač njegovih karakteristika daje savršenu ravnotežu. Njegova požrtvovnost, borbenost i brzina zajedno s dobrom kontrolom lopte perfektno se nadopunju s vrlinama suigrača u veznoj liniji,' piše novinar Ulrich Alvarez koji dodaje:

'Uz sve to, tu su i njegove asistencije. Protiv Depora je došao do šeste u sezoni i definitivno se vratio na svoj nivo igre s početka sezone. Nakon što je bio u maloj krizi, ponovno se izborio za svoje mjesto u utakmicama protiv Elchea i Atletica. Hrvat provodi na najbolji način ono što treba ekipa Luisa Enriquea i dokazao je da može sve, ostavivši trag na mjestu tako teškom, kao što je sredina terena Barcelone.'