PROCIJENITE SAMI

Tužna Realova večer, među herojima Malage i - sudac?

26.09.2015 u 21:27

Bionic
Reading

Kamerunski vratar Carlos Kameni zaslužuje tortu iz Barcelone, no jedna bi možda mogla biti poslana i na račun sudačke trojke koja je sudila dvoboj na Bernabeu

Malaga je propustila dvije odlične prilike na gostovanju kod Reala, no s konačnih 0:0 moraju biti više nego zadovoljni. Njihov vratar Kameni izveo je četiri sjajne obrane, no jedna lopta 'procurila' mu je ispod ruku i krenula prema mreži.

Na sreću Duje Čopa, koji je dvoboj odgledao s klupe, i suigrača u punom ju je trku s gol linije spasio brazilski branič Welington, no snimka sugerira - prekasno. Ipak, sudac nije pokazao na centar i kanonada kraljeva se nastavila sve do sučeve nadoknade.

Tada je isti pomoćnik još jednom presudio u korist Malage, a čini se da nije trebao. Nekoliko igrača Reala mirno su stajali u zaleđu dok je loptu primao Modrić koji je bio u dozvoljenoj situaciji. Majstor Luka prvim je dodirom otišao prema gol liniji i poslao lotpu u sredinu koja je lako proslijeđena u mrežu. No, huk 75 tisuća madridista prekinula je sučeva zastavica u zraku. Realu večeras pobjeda nije bila suđena.

Kameni i sudac nisu dozvolili gol Realu