REAL ISPRED REPKE

Turci bijesni na izdajicu Sahina

07.11.2011 u 22:02

Bionic
Reading

Turska je javnost pobjesnjela na svog najboljeg nogometaša Nurija Sahina koji je, samo nekoliko dana nakon što je odbio reprezentaciju zbog ozljede, odigrao 23 minute u pobjedi Real Madrida nad Osasunom (7:1)

Navijači su jako ljutiti zbog njegove izjave poslije utakmice s Osasunom. Na pitanje turskog novinara o situaciji s reprezentacijom, Sahin mu je odbrusio: 'Nemojte me pitati ništa u vezi s reprezentacijom.' Navijačima je neshvatljivo da je Nuriju Real ispred reprezentacije – opisuje Galip Ozturk, novinar turskog dnevnika Sabah te dodaje:

'Po mom mišljenju, ako je mogao igrati za Real, onda je i spreman pomoći 30-ak minuta protiv Hrvatske.'

Glavni tajnik hrvatske nogometne reprezentacije Zorislav Srebrić poručuje da Sahin još uvijek može zaigrati protiv nas.

'Turci ga mogu prijaviti do 10 sati na dan utakmice', kaže Srebrić.

No Turci zasad ne vjeruju u takav rasplet.

'Izbornik Hiddink rekao je da ne računa s njim, a i po Sahinovim izjavama jasno je da nema želju pomoći', dodaje novinar Ozturk.

Kapetan Turske Emre Belozoglu poručio je da će protiv Hrvatske imati dodatni motiv.

'Našu momčad očekuju dvije fizički, a pogotovo psihički vrlo naporne utakmice. Jako smo usredotočeni na Hrvatsku jer želimo usrećiti narod nakon posljednjih tragičnih događaja u našoj zemlji', rekao je Emre aludirajući na jak potres koji je nedavno pogodio istok Turske.

Turski vratar Volkan Demirel poručio je da će u Istanbulu napasti već prve minute.

'Želimo uvjerljivu pobjedu, da možemo putovati na uzvrat s manje straha. Nadam se da ćemo ponoviti naš dvoboj na Euru. Još uvijek se sjećamo tog osjećaja, turski narod to zaslužuje', rekao je Demirel.