'kraljevi' mu odali počast

Tuga u obitelji Realova trenera: Umro je brat Zinedinea Zidanea

13.07.2019 u 18:23

Bionic
Reading

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane u petak je iznenada napustio momčad te iz Montreala krenuo prema Madridu. U klubu su odlučili čuvati privatnost trenera te ne objavljivati koji su razlozi njegova odlaska

U petak je zazvonila vijest kako je Zinedine Zidane, u za javnost nedostupnim informacijama, napustio momčad. Nije se znalo ni kada će se vratiti, a sve je bilo obavijeno velom tajne.

Naravno, podsjetilo nas je to na odlazak Luisa Enriquea s kormila španjolske reprezentacije. S time da se ni danas ne zna zašto je Enrique napustio kormilo 'furije'.

Ove subote, madridski je Real ipak stavio službenu obavijest kako su igrači i svi članovi prve momčadi minutom šutnje, prije trenimga, odali počast preminulom bratu Zinedinea Zidanea, Farida Zidanea.

Naime, sada je i službeno objavljeno kako je razlog trenerova odlaska, smrt u obitelji francuske nogometne legende, brata Farida (54), koji je preminuo nakon kratke i teške bolesti.

Zidane je zamolio dopuštenje da u petak napusti trening-kamp nakon što je saznao da mu se brat razbolio. Isto je učinio i njegov sin Luca Zidane koji se tek priključio Racing Santanderu.

  • +13
Zinedine Zidane Izvor: Profimedia / Autor: N. N.