ISTI KAO OLYMPIACOS

Tudor u Grčkoj opleo po Dinamu i hrvatskim sucima

03.03.2016 u 17:12

Bionic
Reading

U srijedu je igrana prva utakmica polufinala grčkog Kupa, u kojem su snage odmjerili PAOK i Olympiacos iz Soluna. No utakmica je prekinuta u 89. minuti, nakon što je igrač PAOK-a Robert Mak dobio crveni karton. U tom trenutku bilo 2:1 za goste

Napadač solunske momčadi zbog simuliranja je dobio drugi žuti karton, no s tom se odlukom nije mogao pomiriti pa je čak ušao i u fizički kontakt sa sucem, od kojeg je nasilno tražio rukovanje. Prethodno je sudac pogriješio u odluci da ne dosudi očiti kazneni udarac za PAOK, a odmah potom je Maku pokazao drugu javnu opomenu.

Još prije toga je i trener Olympiacosa pogođen čašom piva pokraj svoje klupe. Potom je divlajnje eskaliralo. Navijači su bacali baklje, kamenje i sve što im se našlo pod rukama. Nered je trajao dobrih pola sata, a nakon povratka momčadi na teren, navijači su se opet našli u prvom planu, pokušali su se probiti do terena, sukobili su se policajcima, pa sudac nije mogao ništa drugo nego prekinuti utakmicu.

'Ne osjećam se kao da smo izgubili susret, osjećam se kao pobjednik. Ali ako grčki nogomet želi napredovati, nešto se mora mijenjati. Obično treneri nakon utakmice ne komentiraju suce, međutim i oni su dio igre. A na ovoj utakmici netko se želio igrati Boga. Isto se događa i u Hrvatskoj. Tako se suci odnose prema Dinamu. Tamo je Dinamo, ovdje je Olympiacos', objasnio je Tudor Grcima stanje stvari u Hrvatskoj.