DISCIPLINSKI SUDAC ODLUČIO

Tudor kažnjen s 15 tisuća kuna zbog verbalnog napada na suca!

13.11.2013 u 15:38

Bionic
Reading

Nakon što je trener Hajduka Igor Tudor javno kazao što misli o suđenju Marka Matoca, kojeg je verbalno napao, očekivano se oglasio disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević

Tako je na stranicama MAXtv Prve lige objavljeno kako je Vlajčević nakon provedenih postupaka donio odluke o kažnjavanju novčanim kaznama trenera Hajduka Igora Tudora te klubova GNK Dinamo i HNK Hajduk.

Igor Tudor zbog neprimjerenog komentiranja suđenja utakmice 15. kola Slaven Belupo-Hajduk i vrijeđanja suca Matoca kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna (Tudor je tijekom prvenstva već bio kažnjavan).

HNK Hajduk kažnjen je zbog veće količine pirotehnike upaljene u gledalištu (23 baklje u više navrata) za vrijeme utakmice 14. kola Hajduk-Lokomotiva novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna (klub je također za isti prekršaj već bio kažnjen) dok je GNK Dinamo za upaljenih 6 baklji u 70. minuti na utakmici 14. kola Dinamo-Hr. Dragovoljac kažnjen s 5.000 kuna.

Po prijavi delegata utakmice 16. kola Hajduk-Istra 1961 pokrenut je novi postupak i zatraženo očitovanje HNK Hajduk zbog ponovne upotrebe pirotehnike od strane navijača, piše u priopćenju