potpuno ga prekrižio

Tudor bez milosti prema nogometnoj legendi: Najbolje ti je da odeš!

14.06.2017 u 09:24

Bionic
Reading

Iako je zabio pogodak u utakmici protiv Luksemburga ovog vikenda, Wesley Sneijder i dalje nije po ukusu trenera Galatasarayja Igora Tudora koji ga ne vidi kao dio svoje momčadi sljedeće sezone, tvrde turski mediji...

Podsjetimo, Galatasaray je pod vodstvom Igora Tudora osvojio tek četvrto mjesto u turskom prvenstvu, no hrvatski stručnjak ostao je na čelu kluba i priprema momčad za sljedeću sezonu.

Čini se da je ovog ljeta spreman na radikalne promjene, a jedan od onih koje ne želi više u svojoj momčadi je legendarni Wesley Sneijder. Možda je 33-godišnjak zabio pogodak za nizozemsku reprezentaciju ovog vikenda protiv Luksemburga, a u Galatasarayu vrlo dobro odradio zadnjih pet sezone, no kod Tudora nema više kredita.

'U mojem sistemu igre nema mjesta za 'desetku' i smatram da je Sneijder u postavi fizički nedostatak za momčad. Bolje da ode jer ako ostane ovdje neće moći igrati nogomet,' citira Igora Tudora turski portal Sporx.

Drugi treneri i sportski direktori klubova ne dijele Tudorovo mišljenje, a među onima koji se bore trenutno za Sneijderove usluge su Zenit, Sevilla i Valencia...