ZAMJENA ZA PELLEGRINIJA

Treninzi u Novigradu doveli ga do prve momčadi Cityja?

25.04.2015 u 12:48

Bionic
Reading

Velikan francuskog, ali i svjetskog nogometa Patrick Vieira, prema pisanju francuskih, ali i engleskih medija, mogao bi biti Pellegrinijev nasljednik na klupi Manchester Cityja

Manchester City pet kola prije kraja sezone nalazi se 'tek' na četvrtom mjestu, s 12 bodovnim zaostatkom za vodećim Chelseajem i gotovo je sigurno - ostat će bez naslova prvaka.

Bogatim gazdama s Etihada taj rezultat očito nije dobro 'sjeo' i razmišlja se o nasljedniku Čileancu Manuelu Pellegriniju.

Prema informacijama kojima raspolažu engleski i francuski novinari, trener će ovog puta stići iz kluba, točnije iz omladinskog pogona, a riječ je o nekoć velikom igraču, jednom od najboljih veznjaka svog vremena, Patricku Vieiri, koji je posljednjih godina vodio brigu o juniorskoj momčadi ali i cjelokupnom omladinskom pogonu Manchester Cityja.

Iako dosad nije vodio ni jednu seniorsku momčad, Vierin rad s mladima, a u što smo se mogli uvjeriti i prethodnih dvaju ljeta kada je cjelokupni omladinski pogon dovodio na bazične pripreme u istarski Novigrad i hotel Maestra, očito je bio odlično odrađen pa su čelnici procijenili da bi svoje znanje mogao prenijeti i na - prvu momčad.