LUDI ENRIQUE

Trenera Barcelone trojica držala da ne pretuče novinara!

15.02.2017 u 09:10

Bionic
Reading

Treneru Barcelone Luisu Enriqueu teško je pao sramotan poraz njegove momčadi na Parku prinčeva. PSG je deklasirao Barcelonu 4:0, a trener Katalonaca nakon utakmice želio se obračunati sa španjolskim novinarima!

Tko gubi ima pravo i da se ljuti, no trener Barcelone prešao je sve granice nakon debakla svoje momčadi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na gostovanju kod PSG-a. Parižani su potpuno nadigrali Barcu, Draxler, Cavani i dvaput Di Maria razbili su i potopili katalonski ponos na Parku prinčeva, a nervozni se i ljutiti Luis Enrique nakon utakmice odlučio obračunati s - novinarima!

U izravnom javljanju nakon utakmice Enrique je analizirao poraz.
'Novinari ne prate utakmicu pažljivo, tako da niste uočili da smo promijenili sustav igre s 4-3-3 na 4-2-3-1 da bi Messi više bio na lopti, ali se ionako sve završilo jednako loše kao što je počelo', govorio je pred kamerama uživo Enrique i potom dobacio reporteru s kojim je razgovarao:
'A tebe bih zamolio da ton u tvom glasu bude isti i kada pobjeđujemo i kada gubimo!'


Razgovor je tu završio, a Enrique je krenuo prema svlačionicama dok je reporter završavao svoje javljanje. Nažalost, kamere nisu snimile nastavak. Enriqueu se nije svidio reporterov zaključak te se vratio i krenuo u obračun! Srećom, u blizini je bio njegov pomoćnik i dvojica zaštitara koji su ga, prema izjavama svjedoka, jedva uspjeli zadržati da se fizički ne obračuna s nepoćudnim reporterom!

'Najluđa scena dogodila se nakon razgovora koji ste vidjeli. Tri osobe morale su čuvati Enriquea da ne udari mog kolegu. Urlao je Ne diraj me, ne diraj me! i prijeteći ponavljao Vidjet ćemo hoćeš li takav ton imati kad pobijedimo!', prepričala je reporterka katalonske televizijske kuće TV3 u javljanju uživo.