PORAZ KOJI BOLI

Trener Zadra: Htio sam da nas Dinamo dobije 5:0

20.07.2013 u 09:10

  • +6

Dinamo - Zadar, MAXtv Prva liga - 2. kolo

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Bionic
Reading

Dinamova 'šarena' momčad uspjela je doći i do druge prvenstvene pobjede. U drugom kolu MAXtv Prve lige na svom su stadionu 'modri' svladali Zadar 3:0 prvenstveno zahvaljujući raspoloženom Kramariću

Nogometaši Dinama nastavili su s pobjedama u prvenstvu. 'Šareni' sastav koji je trener Jurčić postavio protiv Zadra uspio je nekako slomiti otpor gostiju i to zahvaljujući Kramariću koji je postigao dva gola te Čopu.

'Sretan sam i zadovoljan zbog svoja dva pogotka i čestitam suigračima na pobjedi. Pokazali smo karakter u drugom poluvremenu, iako smo mogli ranije riješiti utakmicu i biti konkretniji u prvom dijelu. Znali smo da Zadar igra bunker, kao većina momčadi, pa nije bilo lako probiti gusto postavljene goste. Ipak, uspjeli smo, igra nam se kasnije otvorila i nadam se da ćemo u idućim utakmicama lakše "probijati" bunkere. Idemo iz utakmice u utakmicu i nadam se da možemo treću godinu za redom ući u Ligu prvaka. Pratili smo ždrijeb za 3. pretkolo, ali najbitnije je da mi dobro igramo jer samo svojom dobrom igrom možemo postizati dobre rezultate, kazao je nakon utakmice za službene stranice Dinama dvostruki strijelac Andrej Kramarić

Dinamo je slomio otpor Zadra


Za plave je protiv Zadra debitirao i Bakari Sare

'Bilo je teško na početku, imali smo nekoliko prilika u prvom dijelu, ali nismo ih uspjeli realizirati. Kasnije je pogodak Kramarića otvorio igru i uslijedila su još dva pogotka. Trebalo nam je malo da se otvorimo i da taj pogodak pokrene dalje igru. Što se tiče moje igre, zadovoljan sam pozicijom na kojoj igram, ali treba vremena da se uigram s momčadi. Vjerujem da ću biti sve bolji i bolji. Grad? Još nisam stigao obići Zagreb, za sada sam u hotelu i idem samo na treninge. Čim budem imao vremena razgledat ću grad i malo se upoznati s novim okruženjem', Bakary Sare.

Trener gostiju Ferdo Milin, naravno, nije bio zadovoljan rezultatom u Maksimiru.

'Dojam je bolji nego rezultat, ali ja odgovaram za rezultat a ne dojam. Imamo mnogo posla, ali čini mi se da igrači nisu svjesni toga. Ako se u klubu nešto ne popravi nema smisla ostati, ne želim gubiti zdravlje. Ma, na kraju sam htio da bude 5:0 za Dinamo da igrači vide gdje su', zaključio je strateg gostiju iz Zadra.