NEŠTO MU JE ZASMETALO

Trener Osijeka poslije razbijanja Hajduka imao poruku za goste; dotakao se i suđenja...

30.07.2018 u 08:28

Bionic
Reading

U prvom derbiju HT Prve lige Osijek je u Gradskom vrtu demolirao Hajduk 4:1. Strateg domaće momčadi Zoran Zekić bio je zadovoljan predstavom svojih igrača, ali ne i suđenjem

Osječani su u Europi doživjeli nesretan poraz od Rangersa, ali su samopouzdanje vratili na najbolji mogući način, sprašili su Hajduku četiri komada i tako u prvenstvo ušli s tri boda.

'Odigrali smo derbi za pamćenje. Čestitam igračima koji su nakon psihičkog i fizičkog pražnjenja protiv Rangersa odgovorili na ovakav način. Isto tako čestitam navijačima na sjajnom navijanju. Bilo je u frustrirajuće primiti gol na početku, ali srećom vratili smo se brzo, iz dvije prekrasne akcije, ne zna se koji je ljepši gol. U drugom dijelu bili pametni i mogli smo još koji put biti mirniji pred golom', rekao je Zekić koji je poslao riječi potpore svojem kolegi Željku Kopiću na klupi Hajduka.

'Znam da mu je ovo težak poraz, ali u četvrtak ih čeka važna utakmica. Od srca bih poželio Kopiću svu sreću, da imamo što više naših klubova u sljedećem pretkolu u Europi.'

  • +7
Nk Osijek - NK Hajduk, 1. kolo HT HNL, 29.7.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Zekić je želio istaknuti nešto što ga je zasmetalo i ozbiljno naljutilo. Sudac Fran Jović pokazao je devet žutih kartona od toga njegovim igračima čak sedam.

'Bili smo agresivni, a sudac je zauzeo takav kriterij. Ako se ovako budu dijelili kartoni onda ćemo svako drugo kolo imati rezervnu momčad . Ja već dugo apeliram na suce da ne lome utakmice, da nas puste da igramo, ne mora se svaki kontakt svirati...', govorio je trener Osijeka na službenoj konferenciji, a što su oba trenera rekla netom poslije utakmice za Arenasport poslušajte u video prilogu ispod teksta.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube
Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube
Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube