Kvalifikacije za Ligu prvaka

Trener Omonije najavio najvažniju utakmicu sezone na Maksimiru, a osvrnuo se i na jednu stvar koja nije fer prema autsajderu

20.07.2021 u 07:56

Bionic
Reading

Trener Omonije Henning Berg najavio je susret drugog pretkola Lige prvaka u kojem njegov sastav od 20 sati igra protiv zagrebačkog Dinama

Omonia je idući protivnik Dinama u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ciparski prvak u utorak od 20 sati gostuje na Maksimiru, a taj susret je najavio trener Dinamovog protivnika Henning Berg.

'Zadovoljni smo. Ovo ljeto je bilo jako čudno zbog koronavirusa i Eura, ali svi igrači su na kraju spremni', rekao je Berg pa odgovorio na pitanje može li njegov sastav iznenaditi Dinamo kao što je to napravio Slaven Belupo u prvom kolu HT Prve lige:

'Ima jako puno načina za doći do dobrog rezultata. Dinamo je odlična ekipa. Pobijedili su Tottenham. Igrali su protiv Harryja Kanea, a njihovi igrači su bili na Euru. Neću govoriti o imenima ni izdvajati nekoga. Ovo će biti dobar test naše pripremljenosti, ali Dinamo je favorit.'

Zabije li Omonija na Maksimiru koji gol, to joj neće značiti ništa više nego eventualni golovi na domaćem terenu jer od ove sezone nema više gola u gostima.

'Ta odluka je jako čunda. Njome su smanjili mogućnost iznenađenja autsajdera. Nisam stručan da detaljnije komentiram. Vidjet ćemo kako će biti', rekao je Berg pa dodao kako ga ne zanima iduće kolo u kojem bi bolji iz ovog dvoboja igrao protiv varšavske Legije ili Flore Tallinn:

'Ne razmišljam o njima. Bitna je samo utakmica s Dinamom na Maksimiru. U njoj moramo dati sve od sebe', zaključio je Berg.

Dok čekamo susret Dinama i Omonije, pogledajte još jednom najbolje golove 1. kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.