SuperSport HNL

Trener Lokomotive nakon pobjede protiv Rijeke ozbiljno se zabrinuo za jednog igrača: Ne bih ga smio previše hvaliti, da ga Dinamo ne vrati s posudbe!

08.08.2022 u 08:48

Bionic
Reading

Nogometaši Lokomotive u posljednjem su susretu 4. kola SuperSport HNL-a u Kranjčevićevoj pobijedili Rijeku 3:1. Trener 'lokosa' Silvijo Čabraja prokomentirao je utakmicu

'Odigrali smo zanimljivu utakmicu, s mnogo prilika i četiri gola. Rijeka je bolje ušla u utakmicu, no mi smo svoje prilike iskoristili i poveli 2:0, a mogli smo zabiti i treći gol. I umjesto da povedemo 3:0, nakon glupo napravljenog prekršaja primili smo gol i sve je opet bilo otvoreno, Rijeka se dignula i tražila izjednačenje', prokomentirao je utakmicu trener Lokomotive Silvijo Čabraja i dodao:

'Na njihovu žalost, znali smo iskoristiti tu suparničku otvorenost i 'ubili' smo ih protunapadima, tako smo zabili i treći gol, koji je odlučio pobjednika. Rijeka je bila dobra, baš je dobra, da su izjednačili, a imali su prilika, tko zna kako bi to završilo. Zadovoljan sam, iako to nije bilo savršeno, bilo je pogrešaka u našoj igri, smatram da smo kvalitetnije odigrali protiv Osijeka, čak i protiv Dinama.'

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Sandro Kulenović nije zabio, ali je odigrao sjajnu utakmicu...

'Ne bih ga smio previše hvaliti, da ga Dinamo ne vrati s posudbe! Kulenović je ozbiljan, vrlo ozbiljan igrač! Rastrčan, pun ga je teren, prošlu je sezonu odigrao dobro, u istom je ritmu nastavio i u ovom prvenstvu', zaključio je Čabraja.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +7
4. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige: Lokomotiva - Rijeka, 7.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski
Standings provided by SofaScore LiveScore