MILJENIKU SVE OPRAŠTA

Trener Intera ima jasan stav o incidentu Brozovića!

05.01.2016 u 14:32

Bionic
Reading

Roberto Mancini smatra da se svakome može dogoditi da za Božić popije koju čašu vina previše, a o prodaji Marcela Brozovića ne želi ni čuti...

Inter ove srijede nastavlja sezonu Serie A dvobojem protiv Empolija, a jedna od glavnih tema na press koferenciji trenera Roberta Mancinija bio je Marcelo Brozović. Naime, mladi 23-godišnji hrvatski veznjak prošao je za Božić dvaput kroz crveno u Velikoj Gorici, a kad ga je policija zaustavila, izmjereno mu je 0.87 promila u krvi.

Za stratega 'nerazzurra' u tome nema ništa sporno, a također nema namjere prodavati svog talenta kojeg navodno ganja nekoliko klubova Premiershipa.

'Svi smo bili na božićnim praznicima i može se dogoditi da popiješ čašu vina. Nije imao mnogo promila alkohola u krvi,' brani Brozovića Roberto Mancini i dodaje:

'Da, Marcelo ostaje kod nas. Nećemo ga prodati niti ako dođe neka ozbiljna ponuda.'

Trener Intera tvrdi da zasad niti jedna službena ponuda za Brozovića nije stigla. Podsjetimo, Marcelo je ove sezone dvaput zabio u Seriji A i jednom u Kupu, a svi golovi bili su spektakularni udarci iz velike daljine, kao i onaj kojeg je zabio za Hrvatsku protiv Rusije. Također je postao miljenik navijača zbog 'EpicBrozo' slavlja pogodaka koje sada cijela momčad prakticira...