MARCELO NA ČEKANJU

Trener i dalje muči Brozovića: Pokajao se, ali u Pragu neće igrati!

28.09.2016 u 18:30

Bionic
Reading

Iako su Frank de Boer i Marcelo Brozović našli zajednički jezik, a hrvatski veznjak vraćen u momčad, trener Intera odlučio ga je ne voditi sa sobom u Prag na utakmicu protiv Sparte...

Podsjetimo, nakon poraza Intera kod kuće od izraelskog Hapoela pukao je odnos hrvatskog 23-godišnjeg reprezentativca i nizozemskog stratega. De Boer ga je prvo javno kritizirao, a zatim potpuno izbacio iz momčadi te ga nije koristio u dvobojima protiv Juventusa, Empolija i Bologne, zbog navodnog 'neprofesionalnog ponašanja'.

Prema posljednjim informacijama iz Italije, Brozović koji u početku nije htio priznati da je išta loše napravio ipak se pokajao i ponovo trenira s udarnom momčadi Intera, no De Boer ga je odlučio izostaviti i s popisa za utakmicu u četvrtak sa Spartom u Pragu, dok je Ivan Perišić očekivano među putnicima u Češku.

Marcelo će tako morati pričekati povratak u momčad do vikenda kada je na rasporedu derbi protiv Rome, a dnevnik Gazzetta dello Sport vjeruje da bi čak mogao biti u prvoj momčadi, ako se Joao Mario u potpunosti ne oporavi od ozljede. No, s De Boerom se nikad ne zna.

'Brozović je kažnjen pa se ispričao. Sada mora dati doprinos ekipi. Hoće li se to dogoditi protiv Rome? Vidjet ćemo,' izjavio je u srijedu na pressici Nizozemac.