SVJEŽA KRV

Trener Hajduka o dovođenju Nike Kranjčara

15.06.2015 u 15:29

Bionic
Reading

Prije odlaska na pripreme prve momčadi Hajduka u Maribor, gdje će u srijedu odigrati utakmicu s NK Domžale, trener Hajduka Damir Burić u ponedjeljak je novinarima izjavio da će u Sloveniji imati dva treninga dnevno na kojima će puno raditi na individualno-taktičkom planu i uigravanju novog sustava igre

'Mislim da smo jako dobro odradili ovaj prvi tjedan treninga. Imamo rezultate testova na temelju kojih ćemo formirati skupine igrača za individualni rad u Sloveniji,' kazao je Burić.

Na pitanje ima li novih imena u Hajduku Burić je rekao da u ovom trenutku ne može govoriti o njima jer još nisu zaključeni ugovori, a na direktan upit dolazi li Niko Kranjčar u Hajduk novi trener 'bilih' je odgovorio da to 'prvi put čuje od novinara'.

Burić je kazao da je zadovoljan s načinom na koji je momčad odradila prvi dio priprema i izrazio nadu da će igrači nastaviti s takvim načinom rada.

'Pronašli smo rješenje za lijevoga beka, ali je to sve u pregovorima. Imamo za to mjesto i interno rješenje jer mladi Pejić na treningu igra jako dobro, a ima i još igrača koji su odigrali na toj poziciji iako ona nije njihova,' kazao je Burić i potvrdio kako Artem Milevski zbog teže ozljede ostaje u Splitu.


Nakon Slovenije Hajduk će od idućeg ponedjeljka, 22. lipnja, boraviti u austrijskom Steyru gdje ga očekuju još dvije prijateljske utakmice; prva 24. lipnja protiv austrijskog prvoligaša Rieda, a potom i 27. lipnja protiv austrijskog trećeligaša SK Vorwärts Steyra.

Na put su krenula 23 nogometaša među kojima nema ozlijeđenih Artema Milevskog i Kristijana Puljića, dok je mladi Petar Bosančić ostao u Splitu zbog polaganja mature. Na pripremama u Austriji Hajduku bi se priključiti i njegov bivši junior, a sada član Red Bull Salzburga, Ante Roguljić.

Hajdukovci se u grad pod Marjanom vraćaju posljednje nedjelje u lipnju.