okršaj u skopju

Trener Hajduka Hari Vukas već je našao slabu stranu Renove i hrabro zaključio: Mi smo Hajduk...

31.08.2020 u 14:30

Bionic
Reading

Nogometaši splitskog Hajduka u 2. kolu kvalifikacija za Europsku ligu igrat će protiv sjevernomakedonske KF Renova, a utakmica je na rasporedu 17. rujna u Skopju (TV prijenos na kanalu Arenasport, MAXtv)

Ždrijeb je prokomentirao Hajdukov trener Hari Vukas.

'Već smo se počeli pripremati za europske susrete, a već danas pogledat ćemo utakmicu u kojoj Renova gostuje kod prvaka Sjeverne Makedonije Sileksa. Mi smo nositelji, Renova nema puno europskog iskustva i to je naša prednost. U jednoj utakmici uvijek je bitna psihološka strana, uvijek jedna utakmica može biti nezgodna, ali mi smo Hajduk i imamo kvalitetu za proći dalje', kazao je trener 'bilih' nakon izvlačenja parova pa dodao:

'Saznali smo suparnika, igramo u gostima, sve ćemo analizirati, vidjeti dobre i loše strane te ući maksimalno motivirani kako bismo potvrdili našu kvalitetu. Nema tu puno filozofije'.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka i Europske lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite OVDJE.

  • +2
Hajduk - Slaven Belupo, 3. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL