kriv je, ali...

Trener Bayerna izbjegao je suspenziju, ali će ipak 'masno' platiti svoje izljeve bijesa prema sucima

22.02.2023 u 19:35

Bionic
Reading

Julian Nagelsmann može voditi Bayern u nedjeljnom derbiju protiv Union Berlina, jer je izbjegao suspenziju nakon izljeva bijesa koji je imao na terenu nakon poraza njegove momčadi od Borussije M'gladbach (3:2) u posljednjem kolu Bundeslige

Njemački nogometni savez (DFB) u srijedu je objavio da je Juliana Nagelsmanna zbog tih verbalnih ispada novčano kaznio s 50.000 eura, što su u Bayernu prihvatili.

Nagelsmann je pobijesnio i žestoko reagirao prema sucima dvoboja zbog isključenja braniča Dayota Upamecana već u osmoj minuti utakmice.

Iz DFB-a su poručili da se nisu odlučili suspendirati Nagelsmanna jer nikada prije nije bio kažnjavan, a uz to se i vrlo brzo ispričao zbog nesportskog izbora riječi te se pokajao za svoje ponašanje u službenoj izjavi tijekom istrage o ovom slučaju.

  • +5
Bayern München - Köln, Bundesliga, 24.1.2023. Izvor: EPA / Autor: ANNA SZILAGY

Pred Bayernom, koji je osvojio posljednjih deset naslova prvaka Njemačke, jedna je od najneizvjesnijih borbi za novi trijumf u Bundesligi. Bavarci su 13 kola prije kraja prvenstva bodovno izjednačeni s Borussijom Dortmund i Union Berlinom. Sve tri momčadi imaju po 43 boda. Na četvrtom mjestu je Freibourg s 40 bodova, a petoplasirani Red Bull Leipzig ima 39 bodova.

Standings provided by Sofascore