Nova sramota Katalonaca

Trećeligaš namučio Ivana Rakitića i društvo, spasio ih je Antoine Griezmann preokretom u zadnjim sekundama utakmice

22.01.2020 u 21:09

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone izborili su plasman u osminu finala Kupa Kralja nakon što su na gostovanju pobijedili trećeligaša UD Ibizu s 2-1, a pobjednički pogodak zabio je Antoine Griezmann u sudačkoj nadoknadi

Nogometaši Barcelone izborili su plasman u osminu finala Kupa Kralja nakon što su na gostovanju pobijedili trećeligaša UD Ibizu s 2-1, a pobjednički pogodak zabio je Antoine Griezmann u sudačkoj nadoknadi.

Ibiza je dobro namučila španjolskog velikana. Domaćin je poveo u devetoj minuti golom Pepa Caballe i držao je prednost sve do 72. minute kada je Griezmann izjednačio. Kada se već činilo kako će susret otići u produžetak, francuski napadač je na sjajnu asistenciju Jordija Albe svojim drugim golom donio pobjedu Barceloni.

Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret, dok je Lionel Messi dobio poštedu.

Dodajmo još i da je trećeligaš Ibiza imao velike probleme uoči ovog susreta jer su im drski lopovi provalili u službene klupske prostorije i ukrali ulaznice za okršaj s Barcom za koju je vladao neviđeni interes. Vjerujemo da su se domaćini ipak nekako snašli, a navijači koji su osigurali mjesto na tribini sigurno su uživali i odličnoj predstavi svoje momčadi.