MUČI SE U INTERU

Treba li Čačić biti zabrinut zbog loše forme Ivana Perišića?

04.11.2016 u 12:14

Bionic
Reading

Ivan Perišić upao je posljednjih tjedana u igračku krizu, što je posebno bilo vidljivo protiv Southamptona ovog četvrtka. Je li to razlog za brigu izbornika Čačića uoči ključne utakmice protiv Islanda sljedećeg tjedna?

Perišić je definitivno jedan od najboljih i najopasnijih hrvatskih nogometaša, no ove sezone nikako mu ne ide u Interu. Bivši trener Frank de Boer nije mu davao punu minutažu kakvu zaslužuje i to se počelo osjećati posljednjih tjedana.

Naš 27-godišnji krilni napadač u plavo-crnom dresu posljednji je pogodak zabio još u rujnu, a nizozemski strateg zbog toga ga je poslao na klupu protiv Torina i Sampdorije, no zatim je dobio otkaz.

Ivan se zahvaljujući privremenom treneru Vecchiju vratio u sastav protiv Southamptona ovog četvrtka, ali nije odigrao dobru utakmicu. Ne samo što je skrivio penal, već je bio i neobično bezopasan prema naprijed, nešto na što zaista nismo naviknuli.

S obzirom da 12. studenog hrvatska reprezentacija igra jednu od ključnih utakmica kvalifikacija kod kuće protiv Islanda, postavlja se pitanje treba li se Ante Čačić zabrinuti zbog loše forme jednog od najboljih igrača.

Možda bi trebao, ali možda i ne. Poznato je da Perišić gotovo uvijek igra na najvišem nivou za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, bio u formi ili ne, što je uostalom pokazao i u prethodnim utakmicama protiv Kosova i Finske, kada je igračka kriza u Interu već započela. Baš zato vjerujemo da će Islanđani imati puno više posla s Ivanom od braniča Southamptona, a njegova sezona bi nakon te utakmice mogla ipak krenuti uzlaznom putanjom...