vjerovali ili ne

Transfer koji će uzdrmati nogometno tržište; doveli su zvučno pojačanje, a platili su mu - u naturi

17.10.2019 u 21:51

Bionic
Reading

Nevjerojatan transfer ovog se tjedna odigrao u Turskoj. Iskusni Oktay Karakan (35) je kao slobodan igrač potpisao za amaterski klub Aladag Gucu. Cijena? Prava sitnica. I ne, nije u novcu...

Dok nogometni velikani diljem svijeta plaćaju stotine milijuna eura za transfere i plaće igrača, u redovima turskog amaterskog niželigaša imenom Aladag Gucu znaju napraviti vrhunski transfer i bez novca!

Čelnici kluba pohvalili su se na društvenim mrežama kako su potpisali jednogodišnji ugovor s iskusnim veznjakom Oktayem Karakanom (35), a platili su ga - s 10 kilograma pekmeza!

'Obje strane zadovoljne su postignućem ovog dogovora. Klub je u financijskim problemima i sve što smo mogli je ponuditi igraču 10 kilograma pekmeza. Smatramo da je to posebna ponuda koja se jednostavno ne odbija', objavljeno je na društvenim mrežama.

Karakan je odmah pozirao u novim dresu, pokazao je nešto od svojih nogometnih vještina, a potom je optimistično izjavio kako je spreman odvesti Aladag u viši rang te da s novom momčadi želi ostvariti veliki rezultat u Kupu.