velika nervoza

Totalni kaos u PSG-u nakon ispadanja od Reala; predsjednik prijetio sucu šakama i razbijao oko sebe, a u svlačionici je Neymar izazvao opću tučnjavu

10.03.2022 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon poraza PSG-a od Real Madrida u osmini finala Lige prvaka predsjednik moćnog francuskog kluba Naser Al Helaifi potpuno je izgubio živce

Ogroman novac potrošen je na momčad PSG-a i sve su podredili tome do osvoje Ligu prvaka. Ambiciozni predsjednik Naser Al Helaifi doveo je Neymara i Mbappea, ljetos i Messija, ali to nije bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale Lige prvaka.

Da je potpuno izgubio živce, pokazuje njegovo ponašanje nakon utakmice - ljutito je uletio u sudačku svlačionicu i svojim divljanjem čak slomio dio opreme.

Moćni PSG, koji je vodio na poluvremenu 0:1 (ukupno 0:2), slomio je s tri gola Karim Benzema, a vrhunsku utakmicu odigrao je i Luka Modrić.

No ono što je naljutilo Al Helaifija jest prvi gol Benzeme jer je – kao i većina nepristranih gledatelja - smatrao da je francuskom napadaču uoči tog gola trebao biti sviran prekršaj na golmanu gostiju Gianluigiju Donnarummi.

Suci su zbog divljanja odmah prijavili Al Helaifija, a iz te prijave doznaje se da je s njim bio i sportski direktor Leonardo.

Tako se iz izvješća doznaje 'da su se obojica agresivno ponašala pri pokušaju ulaska u sudačke prostorije'. Također je, osim što se navodi da je predsjednik Al Helaifi šakom slomio dio opreme, navodno govorio: 'Ubit ću te!'

Nema sumnje da će Uefa tražiti i nove dokaze te će Al Helaifi sigurno biti kažnjen.

Dok se gazda svađao sa sucima i vrijeđao ih, doznaje se da je bilo jako ružnih scena i u svlačionici PSG-a. Navodno je došlo do teških riječi i naguravanja, a neki su otišli toliko daleko da su spominjali i tučnjavu igrača.

Kako piše Marca, Neymar je oštro kritizirao golmana Donnarummu zbog pogreške kod prvog gola za 1:1, a navodno mu je Talijan odmah uzvratio istom mjerom. Piše se da je došlo do naguravanja, a navodno je palo i nekoliko udaraca. Tko je koga udario, nije poznato, ali u svlačionici je nastao potpuni kaos.

Sve navedeno govori da puno toga ne štima u PSG-u i jasno je da ovako dalje ne može.

  • +25
Real Madrid - PSG, Liga prvaka, 9.3.2022. Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin